Ciasta deserowe

Ciasto wz
Opis
Ciasto biszkoptowe o orzeźwiającym smaku owoców cytrusowych przekładane delikatnym budyniem waniliowym.
Ciasto z mandarynkami
Opis
Delikatne ciasto biszkoptowe przekładane waniliowym kremem budyniowym z mandarynkami i galaretką.
Babeczka z owocami
Opis
Tartaletki z budyniem i świeżymi owocami.
Ciasto z galaretka
Opis
Delikatne ciasto biszkoptowe przekładane waniliowym kremem budyniowym z truskawkami i galaretką.
Rolada makowa
Opis
Ciasto biszkoptowe z masa makowa
Ciasto tofii
Opis
Ciasto biszkoptowe o delikatnym smaku tofii przekładane delikatnym budyniem śmietankowym posmarowane u góry masą tofii.
Truskawkowy muss
Opis
Orzeźwiające ciasto truskawkowe na spodzie biszkoptowym o smaku owoców cytrusowych
Szarlotka z kremem brulee i bitą śmietaną
Opis
Czekoladowe ciasto z jabłkami i kremem brulee pod śmietanką truskawkową.
Kopiec kreta
Opis
Ciasto biszkoptowe o smaku owoców cytrusowych z budyniem waniliowym z dodatkiem kawałków mandarynek.
Ptyś
Opis
Delikatne ciasto parzone z bitą śmietaną. Ptysia oferujemy w trzech smakach – śmietankowy, truskawkowy oraz karmelowym.
Napoleonek
Opis
Ciasto francuskie przekładane kremem budyniowym.
Rurka z kremem
Opis
Ciasto francuskie nadziane puddingiem waniliowym posypane kryształkami cukru.
Roladka z bitą śmietaną
Opis
Delikatna rolada biszkoptowa z bitą śmietaną w środku przekładana musem z owoców leśnych lub galaretką owocową.
Ciasto delicja
Opis
Ciasto czekoladowe z delikatną masą serową z bitą śmietaną z dodatkiem ciastek delicja całość pokryte delikatnie galaretką truskawkową
Ciasto tiramisu
Opis
Puszyste i lekkie ciasto biszkoptowe z masą serową na bitej śmietanie z biszkopcikami nasączonymi w aromatycznej kawie.
Ciasto kukułka
Opis
Puszyste i lekkie ciasto karmelowo – czekoladowe o smaku cukierków kukułek przekładane bitą śmietaną
Kokosowa chmurka
Opis
Ciasto czekoladowe przełożone słodką masą sezamową i orzechową pokryte bitą śmietaną i posypane wiórkami kokosowymi.
Ekler
Opis
Ekler z delikatnego ciasta parzonego przekładany puddingiem waniliowym oblany czekoladą deserową.
Ptyś extra
Opis
Ptyś z delikatnego ciasta parzonego z bita śmietaną przekładany w środku czekoladą deserową oraz musem z owoców leśnych
Ciasto karmelowe
Opis
Ciasto o czekoladowym smaku przekładane musem karmelowo czekoladowym o wyjątkowym słodkim smaku
Ciasto kawowe
Opis
Ciasto tortowe o bardzo delikatnym smaku kawowym przekładane podwójnie puddingiem śmietankowym posypane chrupiącą posypką o smaku kawowym.
Ciasto capuccino
Opis
Ciasto tortowe o bardzo delikatnym smaku kawowym przekładane bitą śmietaną
Kopiec kreta
Opis
Ciasto o wyraźnym smaku czekoladowym przekładane puszystym budyniem waniliowym z kawałkami mandarynek.
Ciasto bananowe
Opis
Ciasto tortowe biszkoptowe upieczone z dodatkiem miksowanych bananów które dają ciastu wyjątkową wilgotność i aromat.
Wiśniowy muss
Opis
Orzeźwiające ciasto deserowe o wyrazistym smaku wiśni.
Rolada z bitą śmietaną
Opis
Delikatna rolada biszkoptowa z bitą śmietaną w środku przekładana musem z owoców leśnych lub galaretką owocową
Ciasto wz
Opis
Biszkoptowe wilgotne ciasto o smaku czekoladowo – cytrusowym przekładane puszystym gładkim budyniem waniliowym.
Rolada z bitą śmietaną
Opis
Delikatna rolada biszkoptowa z bitą śmietaną w środku przekładana musem z owoców leśnych lub galaretką owocową

Napisz do Nas